HYBRID FERM NEIPA Talus + HBC 1019
lahvové / čepované:
z čepu "no name": v obyčejné restauraci (Degustace není možná)
z čepu "v ráji pivaře": v místě se silnou pivní kulturou (specializované restaurace,
síť značkových restaurací, pivní studia a kluby, speciální akce, např. pivní festy, degustace...)
z čepu "pod komínem": jen v místě, kde se pivo vaří (vč. pivovarské restaurace)
komentář:
maximálně 1000 znaků
nic jsi nevybral na škále hvězdiček
nebo
Pivovar:
NOZIB Special Brews
Slad:
ječný
Kvašení:
svrchní
Druh:
světlé
Skupina:
silné
Alkohol:
6,7% vol.
Stupňovitost/EPM:
Zadal:
Sagara
"Pro tuto NEIPA jsme použili hybridní kvasinky, které spojují čistou fermentaci spodního kvašení s výkonem svrchních kvasinek. Těšte se na hop-forward pivo bez esterů, ve kterém hrají prim chmely Talus a HBC 1019 s tóny růžového grepu, mandarinek a kokosu ve spojení s sladovým základem."
sdílej s přáteli na: