Hodnoť pivo na
hledej na BeerWeb
spustí hledání
Přihlásit
PŘIHLÁSIT
NOVINKY
PŘEHLEDY
PŘEHLEDY
Pivovary
Piva
Uživatelé
Připravované
Pivní styly
PIVNÍ MAPA
PIVNÍ MAPA
Pivovary
Podniky
PIVNÍ KALENDÁŘ
O PIVU
O PIVU
Pivo jako nápoj
Historie piva
Historie piva v Čechách
Degustace piva
Létající pivovar
Trapistická piva
Pivní styly
Hostivar, Praha
64%
67 hodnocení
40 komentářů
Seznam piv
Stálá piva
H-Ale 15°
Hostivar 11°
Hostivar 12°
Hostivar 13°
Sezónní piva
Barbe Rouge Speciál 10°
Cyklistická osmička 8°
Čarodějnická 12°
Hostivar 10°
Hostivar 12° žitný speciál
Hostivar Doppelbock 17°
Hostivar Imperial Stout 21,32°
Hostivar Martinská 14°
Hostivar pšenice 11°
Hostivar Stout 13°
Hostivar tmavá 13°
Hostivar Výroční IPA 14°
Hostivar Witbier 12°
Letní ALE 10°
Medový speciál MedAle 14°
Valentýnská Session NEIPA 12°
Nově na BeerWeb
hodnocení: pivo
Johnny202
Ostravar Černá Barbora 13°
hodnocení: pivo
Carlos
Volba sládků Cryonaut 12°
Velice zajímavé pivo
hodnocení: podnik
Sagara
U2D, U Dvou Dobráků, Opava
Ochutnáno: 16 druhů piv (7 x návštěva)(2021)(2022)(2023)(2024)
hodnocení: pivo
Sagara
NEIPA HBC1019 15°
Ochutnáno - U Dvou Dobráků - Opava (2024)
nové pivo
Sagara
NEIPA HBC1019 15°
nové pivo
Sagara
Appka APA
nové pivo
Sagara
Karafiát IPA 13°
nový pivovar
Sagara
MONYO Brewing Co.
hodnocení: podnik
Sagara
Hobit + Poník - Pivovarský dům, Ostrava
Ochutnáno: 21 druhů piv (10 x návštěva) (2019)(2022)(2023)(2024)
nový pivovar
Sagara
Blech.Brut 8 Bit
hodnocení: podnik
Sagara
restaurace Parník, Přerov
Ochutnáno: 20 druhů piv (11 x návštěva) (2018)(2022)(2023)(2024)
nový pivovar
Sagara
Moscow Brewing Company
recenze: pivo
Houz
Harry Blek 12°
Poměrně kulatá chuť s příjemným tělem a mírným aromatem chme ...
nový podnik: pivnice
Houz
Božská Továrna
komentář: pivovar
anonym
Welzl, Zábřeh
Tak tady si jídlo nedávejte !!! Obsluha neumí ohřát borůvko ...
recenze: pivo
Ozzman
Adler IPA 15
No tahle IPA je takový pokus není to úplně vychytané rychle ...
komentář: pivovar
Houz
Excelent, Rýmařov
Uzavřeno v srpnu 2022
recenze: pivo
Ozzman
Ježek Dukla 12
Jasná zlatá barva, bohatá kroužkující pěna, silný říz a stře ...
komentář: podnik
anonym
restaurace Pivovar Příšov
Zrušeno, zavřeno.
komentář: pivovar
anonym
Proud, Plzeň
Dokonalé a osvěžující pivo pro každou příležitost!
nový podnik: restaurace
Ozzman
Restaurace pivovaru Lednice
minipivovar
Rok vzniku
: 2013
Česká republika
Kraj
: Hlavní město Praha
Adresa
: Lochotínská 656, 109 00 Praha 15 -Horní Měcholupy
Webové stránky
e-mail
: info@pivovar-hostivar.cz
Telefon
:
702 202 903
,
702 202 903
Kontaktní osoba
: Martin Kulík
Vaří pivo tak, jak tomu bylo před velkou pivní industrializací, tedy způsobem voda, chmel a slad, bez pasterizace a filtrování. Ročně se vaří 2 tis. hektolitrů. Jedná se o developerský projekt s cca 70ti investory. Původně měl vzniknout jen malý pivovárek ke golfovému hřišti, ale projekt "nabobtnal". Pod areálem minipivovaru je navíc podepsán známý architekt Petr Kolář.
Pivovarský podnik:
restaurace Hostivar 1, Praha
sdílej
s přáteli
na:
Hodnocení uživatelů
Vavřík Ag
6,0
28. 12. 2014
čep "pod komínem"
Hostivar 12°
restaurace Hostivar 1, Praha
chlupydupy
10
11. 10. 2014
čep "pod komínem"
Hostivar 13°
chlupydupy
9,0
11. 10. 2014
čep "pod komínem"
Hostivar 11°
Ledorub
5,0
2. 9. 2014
čep "v ráji pivaře"
Hostivar 11°
Tohle pivo mě nijak neoslovilo.....
Pavel
7,0
2. 6. 2014
čep "pod komínem"
Hostivar 12°
restaurace Hostivar 1, Praha
Pavel
6,0
2. 6. 2014
čep "pod komínem"
Hostivar 13°
restaurace Hostivar 1, Praha
Pavel
4,0
2. 6. 2014
čep "pod komínem"
Hostivar 11°
vzhled: 4, pitelnost: 3, vůně: 5, chuť: 3, celkový dojem: 5
Na můj vkus nevýrazné a příliš hořké pivo
restaurace Hostivar 1, Praha
<<
předchozí
1
2
3
4
další
>>
Diskuze
vložit nový příspěvek
RE:kvalita obsluhy
24. 7. 2015 12:30:18
Nenapsal bych to lépe....a (bohužel) nezbývá než souhlasit. Konkrétně, co se týče pražských minipivovarů, setkal jsem se s podobně (ne)pracovně naladěnou obsluhou např. v Hostivaru, Novoměstském pivovaru či Lužinách.
kvalita obsluhy
22. 6. 2015 10:51:02
Bohužel, stále a opakovaně narážíme na tradiční achillovu patu českých pohostinských zařízení, kterou je kvalita personálu. V dnešní době už není pro některé odvážnější a podnikavé lidi až tak velký problém investovat nemalé finanční prostředky a vybudovat podnik, který může svým architektonickým řešením i kvalitou vybavení směle konkurovat těm západoevropským. Ovšem, první pozitivní dojem nezřídka kdy záhy totálně "pohřbí" neochotný, nevstřícný personál. Pocit, že někoho obtěžuji - asi proto, že ze mě nekouká dostatečný "vejvar" nebo že si dotyčný/-á prostě jen vybral(a) nesprávné povolání(?) - nemůže vyvážit sebelepší pivo nebo místní kuchyně. Do takového podniku už se prostě vrátit nechci. A naštěstí ani nemusím.
Vstoupit do diskuze (2)