Hostivar, Praha

Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Volba sládků Cryonaut 12°
Velice zajímavé pivo
hodnocení: podnik
U2D, U Dvou Dobráků, Opava
Ochutnáno: 16 druhů piv (7 x návštěva)(2021)(2022)(2023)(2024)
hodnocení: pivo
NEIPA HBC1019 15°
Ochutnáno - U Dvou Dobráků - Opava (2024)
nové pivo
hodnocení: podnik
Hobit + Poník - Pivovarský dům, Ostrava
Ochutnáno: 21 druhů piv (10 x návštěva) (2019)(2022)(2023)(2024)
hodnocení: podnik
restaurace Parník, Přerov
Ochutnáno: 20 druhů piv (11 x návštěva) (2018)(2022)(2023)(2024)
recenze: pivo
Harry Blek 12°
Poměrně kulatá chuť s příjemným tělem a mírným aromatem chme ...
nový podnik: pivnice
komentář: pivovar
anonym
Welzl, Zábřeh
Tak tady si jídlo nedávejte !!! Obsluha neumí ohřát borůvko ...
recenze: pivo
Adler IPA 15
No tahle IPA je takový pokus není to úplně vychytané rychle ...
komentář: pivovar
Excelent, Rýmařov
Uzavřeno v srpnu 2022
recenze: pivo
Ježek Dukla 12
Jasná zlatá barva, bohatá kroužkující pěna, silný říz a stře ...
komentář: podnik
anonym
restaurace Pivovar Příšov
Zrušeno, zavřeno.
komentář: pivovar
anonym
Proud, Plzeň
Dokonalé a osvěžující pivo pro každou příležitost!
nový podnik: restaurace
pivovar Hostivar, Praha
minipivovar
Rok vzniku: 2013
Česká republika
Kraj: Hlavní město Praha
Adresa: Lochotínská 656, 109 00 Praha 15 -Horní Měcholupy
Webové stránky
e-mail: info@pivovar-hostivar.cz
Telefon: 702 202 903, 702 202 903
Kontaktní osoba: Martin Kulík
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Vaří pivo tak, jak tomu bylo před velkou pivní industrializací, tedy způsobem voda, chmel a slad, bez pasterizace a filtrování. Ročně se vaří 2 tis. hektolitrů. Jedná se o developerský projekt s cca 70ti investory. Původně měl vzniknout jen malý pivovárek ke golfovému hřišti, ale projekt "nabobtnal". Pod areálem minipivovaru je navíc podepsán známý architekt Petr Kolář.
Pivovarský podnik: restaurace Hostivar 1, Praha
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

6,0
28. 12. 2014
čep "pod komínem"
10
11. 10. 2014
čep "pod komínem"
9,0
11. 10. 2014
čep "pod komínem"
5,0
2. 9. 2014
čep "v ráji pivaře"
Tohle pivo mě nijak neoslovilo.....
7,0
2. 6. 2014
čep "pod komínem"
6,0
2. 6. 2014
čep "pod komínem"
4,0
2. 6. 2014
čep "pod komínem"
vzhled: 4, pitelnost: 3, vůně: 5, chuť: 3, celkový dojem: 5
Na můj vkus nevýrazné a příliš hořké pivo

Diskuze

RE:kvalita obsluhy
24. 7. 2015 12:30:18
Nenapsal bych to lépe....a (bohužel) nezbývá než souhlasit. Konkrétně, co se týče pražských minipivovarů, setkal jsem se s podobně (ne)pracovně naladěnou obsluhou např. v Hostivaru, Novoměstském pivovaru či Lužinách.
kvalita obsluhy
22. 6. 2015 10:51:02
Bohužel, stále a opakovaně narážíme na tradiční achillovu patu českých pohostinských zařízení, kterou je kvalita personálu. V dnešní době už není pro některé odvážnější a podnikavé lidi až tak velký problém investovat nemalé finanční prostředky a vybudovat podnik, který může svým architektonickým řešením i kvalitou vybavení směle konkurovat těm západoevropským. Ovšem, první pozitivní dojem nezřídka kdy záhy totálně "pohřbí" neochotný, nevstřícný personál. Pocit, že někoho obtěžuji - asi proto, že ze mě nekouká dostatečný "vejvar" nebo že si dotyčný/-á prostě jen vybral(a) nesprávné povolání(?) - nemůže vyvážit sebelepší pivo nebo místní kuchyně. Do takového podniku už se prostě vrátit nechci. A naštěstí ani nemusím.