Hostivar, Praha

Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
hodnocení: pivo
hodnocení: pivo
BASIC apa11
Ochutnano,Krhova-hospudka u Vojty
hodnocení: podnik
Hobit + Poník - Pivovarský dům, Ostrava
Ochutnáno: 21 druhů piv (10 x návštěva) (2019)(2022)(2023)(2024)
hodnocení: podnik
restaurace Parník, Přerov
Ochutnáno: 20 druhů piv (11 x návštěva) (2018)(2022)(2023)(2024)
hodnocení: podnik
Pivovarská pivnice Tupadly
Moc pěkná pivnice s dobrým jídlem milou obsluhou pěknou letní terasou a vcelku dobrým pivem
recenze: pivo
Harry Blek 12°
Poměrně kulatá chuť s příjemným tělem a mírným aromatem chme ...
nový podnik: pivnice
komentář: pivovar
anonym
Welzl, Zábřeh
Tak tady si jídlo nedávejte !!! Obsluha neumí ohřát borůvko ...
recenze: pivo
Adler IPA 15
No tahle IPA je takový pokus není to úplně vychytané rychle ...
komentář: pivovar
Excelent, Rýmařov
Uzavřeno v srpnu 2022
recenze: pivo
Ježek Dukla 12
Jasná zlatá barva, bohatá kroužkující pěna, silný říz a stře ...
komentář: podnik
anonym
restaurace Pivovar Příšov
Zrušeno, zavřeno.
komentář: pivovar
anonym
Proud, Plzeň
Dokonalé a osvěžující pivo pro každou příležitost!
nový podnik: restaurace
pivovar Hostivar, Praha
minipivovar
Rok vzniku: 2013
Česká republika
Kraj: Hlavní město Praha
Adresa: Lochotínská 656, 109 00 Praha 15 -Horní Měcholupy
Webové stránky
e-mail: info@pivovar-hostivar.cz
Telefon: 702 202 903, 702 202 903
Kontaktní osoba: Martin Kulík
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Vaří pivo tak, jak tomu bylo před velkou pivní industrializací, tedy způsobem voda, chmel a slad, bez pasterizace a filtrování. Ročně se vaří 2 tis. hektolitrů. Jedná se o developerský projekt s cca 70ti investory. Původně měl vzniknout jen malý pivovárek ke golfovému hřišti, ale projekt "nabobtnal". Pod areálem minipivovaru je navíc podepsán známý architekt Petr Kolář.
Pivovarský podnik: restaurace Hostivar 1, Praha
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

5,1
25. 5. 2016
čep "pod komínem"
vzhled: 6, pitelnost: 6, vůně: 6, chuť: 4, celkový dojem: 5
6,8
30. 4. 2016
čep "pod komínem"
vzhled: 8, pitelnost: 7, vůně: 6, chuť: 7, celkový dojem: 7
Velmi dobrý ejlík, pro mě nejlepší pivo ze stálé produkce pivovaru, naposledy ochutnané 29.4.2016 v pivovaru Hostivar.
9,0
13. 3. 2016
čep "no name"
7,0
13. 3. 2016
čep "pod komínem"
Luxus
6,1
13. 3. 2016
čep "pod komínem"
vzhled: 7, pitelnost: 7, vůně: 5, chuť: 6, celkový dojem: 6
Vyborna kavova chut i vune, osvezujici
8,0
9. 11. 2015
čep "pod komínem"
Velmi dobrá pšenice, na rozdíl od té původní.
7,0
18. 9. 2015
čep "pod komínem"
Příjemná dlouho ulpívající chuť na patře, vyšší plnost
Uživatel Bc. Bc.
obrázek šišky chmeleobrázek šišky chmeleobrázek šišky chmele
5,9
29. 6. 2015
čep "pod komínem"
vzhled: 5, pitelnost: 6, vůně: 6, chuť: 6, celkový dojem: 6
Hostivarská třináctka má celkově světlý vizuální profil. Pěna naneštěstí poměrně slabá, brzy opadne. Chuťově se vcelku podobá místní jedenáctce, a tak to trochu člověku připadá, jako by uvařili 13° a rozředili na 11°. Nerad musím přiznat, že jsem čekal více.
Uživatel Bc. Bc.
obrázek šišky chmeleobrázek šišky chmeleobrázek šišky chmele
5,6
29. 6. 2015
čep "pod komínem"
vzhled: 7, pitelnost: 6, vůně: 5, chuť: 5, celkový dojem: 6
Granátově červená barva, aromaticky spíše jemnější. V těle středně plné, cítit jsou karamelové slady. Chmelí se kombinací dvou českých produktů. Chuť je spíše průměrná, přestože není moc, co vytknout, vyloženě tenhle ležák na pivní mapě nezáří. Třetinka bratru za 25,- Kč (červen 2015).
Uživatel Bc. Bc.
obrázek šišky chmeleobrázek šišky chmeleobrázek šišky chmele
5,2
29. 6. 2015
čep "pod komínem"
vzhled: 5, pitelnost: 6, vůně: 5, chuť: 5, celkový dojem: 5
Jedenáctka z pivovaru Hostivar má světlejší barvu zralého obilí, pěna je lehce jarová, ale v mírné vrstvě vydrží až na dno. Chuťově se jedná o lehčí, spíše svěží ležák. Zřejmě by mohl déle ležet, aby nabral trochu více na síle. Na druhou stranu v parném létě přijde k chuti. Doznívání je vcelku výrazné, hořké, sušší. Říz vyšší, pitelnost střední.
8,0
22. 6. 2015
čep "pod komínem"
7,0
22. 6. 2015
čep "pod komínem"
6,0
22. 6. 2015
čep "pod komínem"
6,0
22. 6. 2015
čep "pod komínem"
7,0
22. 6. 2015
čep "pod komínem"
7,0
22. 6. 2015
čep "pod komínem"
6,0
22. 6. 2015
čep "pod komínem"

Diskuze

RE:kvalita obsluhy
24. 7. 2015 12:30:18
Nenapsal bych to lépe....a (bohužel) nezbývá než souhlasit. Konkrétně, co se týče pražských minipivovarů, setkal jsem se s podobně (ne)pracovně naladěnou obsluhou např. v Hostivaru, Novoměstském pivovaru či Lužinách.
kvalita obsluhy
22. 6. 2015 10:51:02
Bohužel, stále a opakovaně narážíme na tradiční achillovu patu českých pohostinských zařízení, kterou je kvalita personálu. V dnešní době už není pro některé odvážnější a podnikavé lidi až tak velký problém investovat nemalé finanční prostředky a vybudovat podnik, který může svým architektonickým řešením i kvalitou vybavení směle konkurovat těm západoevropským. Ovšem, první pozitivní dojem nezřídka kdy záhy totálně "pohřbí" neochotný, nevstřícný personál. Pocit, že někoho obtěžuji - asi proto, že ze mě nekouká dostatečný "vejvar" nebo že si dotyčný/-á prostě jen vybral(a) nesprávné povolání(?) - nemůže vyvážit sebelepší pivo nebo místní kuchyně. Do takového podniku už se prostě vrátit nechci. A naštěstí ani nemusím.