Zlatovar

58%
2 hodnocení
2 komentářů
Seznam piv 
Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Českolipský trpaslík
Ochutnáno 18.10. 2021. Dobrý ležák s příjemnou vůní.
recenze: pivo
Kvasar 13°
Kvasar se z názvu vytratil na úkor Medové 13. Jinak ale našt ...
hodnocení: podnik
nový podnik: pivnice
komentář: pivo
anonym
Steiger 11° Tmavý
Výborné černé pivo, kupuji každý rok točené v lázních Velký Meder ????
nový pivovar
nový pivovar
hodnocení: podnik
restaurace Hostivar H2, Praha
Ochutnáno: 5 druhů piv (2021)
hodnocení: podnik
Pivovarský klub Zámecký pivovar Frýdlant
Ochutnáno: 5 druhů piv (2021)
recenze: pivo
Agent Mílijus Summer Ale 9°
Velmi dobré mangové osvěžení. Vyvážená hořkost, plnost na 9° patřičná.
recenze: pivo
Antonio 17°
Voňavé, hutné, hodně alkoholové. Pil jsem rozhodně lepší IPY ...
komentář: pivo
Hanácká pšenica 13°
V pivovaru hovoří o pšenici jako o spodně kvašené, což může zdůvodnit podivnou chuť.
nový podnik: restaurace
komentář: pivo
anonym
Novopacký ležák
Novopacký ležák jsem objevil v Bille, a po všech těch velmi ...
komentář: pivovar
anonym
Baron, Opočno
Výborné pivo škoda že je daleko ????????????????
komentář: pivovar
anonym
Baron, Opočno
Výborné pivo škoda že je daleko ????????????????
pivovar Zlatovar
létající
Rok vzniku:
Česká republika
Kraj: Moravskoslezský kraj
Adresa: U Cukrovaru 13, 747 05 Opava
Webové stránky
e-mail:
Telefon: 728 644 712
Kontaktní osoba: Tomáš Kolek
Zadal: Sagara
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Pivo značky Zlatovar, původem z Opavy, narozen l.p. 1825, je české pivo, vaříme ho v jihomoravském pivovaru Uherský Brod klasickým způsobem Varna – Spilka – Sklep s použitím žateckého chmele, kvalitní vody a vybraných sladů prvotřídních moravských ječmenů.
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

6,0
14. 10. 2021
čep "pod komínem"
vzhled: 6, pitelnost: 6, vůně: 6, chuť: 6, celkový dojem: 6
Ochutnáno - Pivnice Admirál - Opava (2021)
5,7
13. 10. 2021
čep "pod komínem"
vzhled: 5, pitelnost: 6, vůně: 5, chuť: 6, celkový dojem: 6
Ochutnáno - Pivnice Admirál - Opava (2021)

Diskuze