Automatizace a modernizace pivovarů 2018

Automatizace a modernizace pivovarů 2018 - upoutávka
Opět se zde sejdou pivovarští profesionálové a přední dodavatelé nejen automatizace pro tento tradiční obor. V rámci programu bude k vidění "v ostré akci" původní historická technologie ohřevu varní soustavy, kde se používá jako primární topné médium dřevo. Tato každoroční a v oboru již známá akce je pořádána s ohledem na výměnu znalostí a zkušeností s technologickým rozvojem pivovarství u nás a v zahraničí. Pokaždé se koná na jiném místě, kde se kromě konferenčního zázemí nachází i pivovar. Hosté tak mohou nejen potkat kolegy z tohoto tradičního oboru, ale také se zúčastnit exkurze vždy v jiném výrobním provozu. Součástí je i volná degustace vzorků, které přináší někteří zástupci pivovarů, a to v průběhu společenského večera, který obvykle trvá až do pozdních nočních hodin. Následující ročník se podruhé vrací do prostor Černokosteleckého pivovaru. Jeho součástí je rozsáhlé pivovarské muzeum s původním strojním vybavením. Mezi nejzajímavější exponáty patří například měděná dvojitá varní garnitura s transmisním pohonem, chladící štoky, funkční parní stroj, funkční chladící čpavkové kompresory a stovky dalších strojů a exponátů. Celková výstavní plocha je asi 4000 m2. Další neméně důležitou součástí expozice je komplexní zmapování pivovarské a sladovnické výroby v České republice a rozsáhlá databáze těchto údajů. Na konci exkurze na návštěvníky čeká pivovarská restaurace ve stylu první republiky. Účastnický poplatek je 2900,- Kč + DPH, pokud však využijete možnost registrace odpovědí na tento e-mail do 5. ledna 2018, účast na konferenci bude pro Vás se slevou tj. 1400,- Kč + DPH.
Místo: Černokostelecký pivovár, Středočeský kraj
Datum: 18. 1. 2018
Zadal: Milan K
sdílej s přáteli na: google plus ikona
Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Weiherer Rauchbock
Slabší kouřové aroma. Hodně sladové pivo s příchutí po karamelu
hodnocení: pivo
Postřižinské Střízlík (nealko)
Pro mne druhé nejlepší nealko po Bakaláři.
hodnocení: pivo
recenze: pivo
Yetti 11°
Nevýrazné nakyslé v podstatě nijaké pivo s hořkostí pelyňku v ocase. Nic moc
novinka
ČR: o pivo v plechu roste zájem
První plechovkové pivo se objevilo v USA již před 80ti lety. ...
komentář: pivovar
anonym
Pivovar Boršov, Praha
Personalu jde jen o nase penize, pivo obstojne standardni, a ...
recenze: pivo
Řeholník 16°
Piva typu IPA příliš nevyhledávám, ale tohle mne příjemně př ...
recenze: pivo
Konrad Christmas Beer
Pivo od Konrada mi chutná, a tak jsem nemohl nevyužít přílež ...
komentář: pivovar
anonym
Millénium, Ústí nad Labem
Výborné pivko plné chuti. Čím víc ho piju, tím víc chutná! J ...
novinka
František Ondřej Poupě
Do oboru pivovarství zavedl teploměr. Naučil sládky vařit pi ...
komentář: pivo
anonym
Rakovar 560
Tohle pivko se objevilo na Vánoce 2017 v Bille, a tak jsem h ...
novinka
Česká republika: výstav a export piva a sladu
Čísla výstavu, výroby a exportu Českého pivovarství za rok 2 ...
komentář: pivo
anonym
Bertold Světlé výčepní 3,5%
Je to nejlepší pivo na českém trhu sládek má zlaté ručičky.
komentář: pivo
Valšovo tmavé 10°
Je pravda, že ze stupňovitosti 10 se šest procent vyždíme tě ...
komentář: články
20 nejmedializovanějších pivovarů v ČR. Nejlépe se píše o Březňáku
To máš pravdu, je to šílený, já když viděl třeba reklamu na ...