U tří růží, Praha

81%
121 hodnocení
74 komentářů
Seznam piv 
Sezónní piva 
IPL
Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Rezek polotmavý 12°
Příjemné polotmavé pivo s tóny kávy a čokolády
hodnocení: pivo
Zubr Grand 11°
Pivo ze zvláštní umělou vůní rychle opadající pěnou v chuti ...
hodnocení: pivo
Medlešický ležák tmavý 12°
Tmavý ležák takový nevýrazný, pěna rychle opadá a pražené tóny v chuti malé intenzity nic moc
hodnocení: podnik
pivovarská hospoda Medlešice
Taková klasická pivovarská nálevna s ochotným panem výčepním
recenze: pivo
Adler IPA 15
No tahle IPA je takový pokus není to úplně vychytané rychle ...
komentář: pivovar
Excelent, Rýmařov
Uzavřeno v srpnu 2022
hodnocení: podnik
restaurace U Černého Medvěda, Jablonné nad Orlicí
Překvapivě velký výběr piv s ochotnou a vstřícnou obsluhou ...
hodnocení: podnik
restaurace Pod Kyčmolem, Horní Lomná
Ochutnáno: 4 druhy piv (2 x návštěva)(2017)(2024)
recenze: pivo
Ježek Dukla 12
Jasná zlatá barva, bohatá kroužkující pěna, silný říz a stře ...
komentář: podnik
anonym
restaurace Pivovar Příšov
Zrušeno, zavřeno.
komentář: pivovar
anonym
Proud, Plzeň
Dokonalé a osvěžující pivo pro každou příležitost!
komentář: pivovar
anonym
Proud, Plzeň
Jo a proud obráceně je “duorp”…
recenze: pivo
Welzl 11°
Dobrý ležák s krémovou pěnou středním řízem i pitelností. Vů ...
nový podnik: restaurace
komentář: pivo
anonym
Opočenský Baron Vilémovo dělo 12°
Ochutnáno na zámku i v pivovaru kde mají skvělé letní poseze ...
pivovar U tří růží, Praha
minipivovar
Rok vzniku: 2012
Česká republika
Kraj: Hlavní město Praha
Adresa: Husova 10/232, 110 00 Praha 1
Webové stránky
e-mail: rezervace@u3r.cz
Telefon: 601 588 281, 601 588 282
Kontaktní osoba: Robert Maňák
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
V přízemí pivovaru je umístěna varna, kde se pod vedením zkušeného sládka Roberta Maňáka vaří několik druhů piva. Kombinace nejvyšších výrobních standardů, kvalitních surovin a tradičního pivovarského řemesla umožnila pivovaru U Tří růží získat status klášterního pivovaru řádu dominikánů, sídlícího hned ve vedlejší budově, a nejlépe tak navázat na místní pivovarnickou tradici započatou už v patnáctém století. Pivovar je majetkově propojen s pivovarem Vojanův dvůr.
Pivovarský podnik: restaurace U Tří růží, Praha
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

9,0
17. 7. 2016
čep "v ráji pivaře"
8,0
16. 7. 2016
čep "v ráji pivaře"
8,0
16. 7. 2016
čep "pod komínem"
7,8
3. 5. 2016
čep "pod komínem"
vzhled: 10, pitelnost: 8, vůně: 7, chuť: 8, celkový dojem: 7
Výborný Irish Stout s fantastickou pěnou, ochutnaný 3.5.2016 U Tří růží.
8,0
1. 5. 2016
čep "v ráji pivaře"
Krásně vypadá, i velmi dobře chutná. Plné tělo, nízký jemný říz, nasládlá (sladová) karamelová chuť.
9,9
31. 3. 2016
čep "pod komínem"
vzhled: 10, pitelnost: 10, vůně: 10, chuť: 10, celkový dojem: 10
Fantastická pšenice, jedna z nejlepších, co jsem pil, ochutnaná 18.2.2016 a opětovně 16.3.2016 v pivovaru U tří růží. Pane Maňáku tohle se vám povedlo!
8,1
15. 3. 2016
čep "pod komínem"
vzhled: 9, pitelnost: 8, vůně: 8, chuť: 8, celkový dojem: 8
Výborný ejlík typu American Pale Ale s chmelovým aroma po citrusových plodech, ochutnaný 15.3.2016 v pivovaru U tří růží.
8,0
8. 2. 2016
čep "pod komínem"
Na me trochu moc kulata chut. Radsi ten jejich svetlej.
10
8. 2. 2016
čep "pod komínem"
Pro me nejlepsi lezak kterej jsem kdy pil. Pokud nekdo zna lepsi, rad si necham doporucit
9,0
8. 2. 2016
čep "pod komínem"
Skvela IPA - Ipari by ji nemeli minout
8,0
8. 2. 2016
čep "pod komínem"
Velmi dobry pivo, v hlave mi utkvelo: dej 7
9,6
26. 1. 2016
čep "pod komínem"
vzhled: 10, pitelnost: 10, vůně: 9, chuť: 10, celkový dojem: 9
Vynikající tmavý speciál čokoládové chuti, naposledy ochutnaný 26.1.2016 v pivovaru U Tří růží.
8,9
26. 1. 2016
čep "pod komínem"
vzhled: 10, pitelnost: 8, vůně: 9, chuť: 9, celkový dojem: 9
Vynikající klášterní speciál, na který se opravdu vyplatí kdykoli zajít, když ho zrovna pan Maňák uvaří. Naposledy jsem si ho vychutnal 26.1.2016 v pivovaru.
7,0
29. 12. 2015
čep "pod komínem"
9,0
29. 12. 2015
čep "pod komínem"
Ochutnáno 28.12.2015. Další vynikající speciál.
9,4
29. 12. 2015
čep "pod komínem"
vzhled: 10, pitelnost: 9, vůně: 9, chuť: 10, celkový dojem: 9
Fantastická Double IPA! Díky vyšší hořkosti IBU 90 a spojení s alkoholem vzniká opravdu opojné a robustní zimní pivo, na kterém jsme si 28.12.2015 v pivovaru U tří růží opravdu pochutnali!
7,1
29. 12. 2015
čep "pod komínem"
vzhled: 6, pitelnost: 6, vůně: 8, chuť: 8, celkový dojem: 6
Už třetí vánoční speciál z dílny pana Maňáka se specifickou vůní a chutí. Mizerná byla snad pouze pěna, jinak chuť velmi dobrá. Ochutnáno 28.12.2015 v pivovaru U tří růží.
8,1
7. 12. 2015
lahvové
vzhled: 9, pitelnost: 8, vůně: 8, chuť: 8, celkový dojem: 8
Další velmi dobrý počin pana Maňáka, ten chlap to vaří opravdu skvěle :-) Ochutnáno 6.12.2015.
6,0
19. 11. 2015
čep "pod komínem"
Uživatel Bc. Bc.
obrázek šišky chmeleobrázek šišky chmeleobrázek šišky chmele
6,5
22. 9. 2015
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 6, pitelnost: 7, vůně: 7, chuť: 6, celkový dojem: 7
Příjemná zlatavá barva, středně hustá bělostná pěna. Na jazyku se hned zpočátku rozlévá přívětivá hořkost. Nevtíravá, ale zároveň silná a důrazná. Překvapivě sladovost zůstává na patře. Říz vyladěný zcela optimálně. Samozřejmě zručnost U tří růží leží spíše ve speciálech, ale ani touhle poctivou dvanáctkou pivovar neurazí.

Diskuze

"Zážitek" od kytiček
18. 6. 2018 19:27:34
Souhlasím s tím, že čepovaná pivka by mohla být chlazenější, jejich chuť průměrná (vyzkoušel jsem všechna spodně kvašená a žádné mne neoslovilo natolik, že bych se tam kvůli dobrému pivnímu zážitku vracel). Obsluhu bych proškolil nejen v čepování piva, ale hlavně v přístupu k zákazníkům.
Teplota pivka
21. 6. 2015 12:05:47
Příjemně mě potěšilo, že piva nebyla přechlazená jak to většinou bývá zvykem. Zase naopak kamarádi co pijou jen běžná piva by raději uvítali pivo chladnější
Čepování
21. 6. 2015 12:01:52
Pivka jsou velmi dobrá jen jsme se s kamarádama shodli, že by mohla být ještě lepší (hlavně ležák) kdyby nebyla tak přesycená. Seděli jsme hned dole u vchodu. Možná by stačilo seřídit pípu a proškolit obsluhu, jak správně točit pivko.